Advertisement

Aytaç Kara Galatasaray Forması : Galatasaray, Aytaç Kara'yı gündemine aldı / Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı.

Aytaç Kara Galatasaray Forması : Galatasaray, Aytaç Kara'yı gündemine aldı / Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı.. Aytaç kara 18 milyon tl. Cimbom, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile her konuda anlaşma varırken. Galatasaray, dinamo bükreş'le oynadığı hazırlık maçında aytaç kara 2 gol birden attı. Galatasaray'ın devre arasında daha çok yerli oyuncu takviyesi yapmayı düşündüğü belirtildi. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı.

Orta sahada forma giyen aytaç kara, geride kalan sezonda bursaspor formasıyla 32 maçta 6 gol atıp, 2. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu?

Galatasaray, Aytaç Kara, Salih Uçan ve Fatih Kuruçuk'u ...
Galatasaray, Aytaç Kara, Salih Uçan ve Fatih Kuruçuk'u ... from habersoylemi.com
Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi. Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Galatasaray kaliteli yerli oyuncuları da yakından takip ediyor. Ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. Cimbom, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile her konuda anlaşma varırken. Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki aytaç kara, bonservis sorununu çözerse sarı kırmızılı kulübe imza atabilir. Galatasaray'ın golerini aytaç kara kaydetti.

Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı. Bonservisini alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Sarı kırmızılıların bu noktada ilk hedefi ise kasımpaşa forması giyen aytaç kara… Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı. Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytaç'ı beşiktaş ve trabzonspor'un da istedi fakat oyuncu tercihini galatasaray'dan yana kullandı. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. 2 gol, 2 asist kaydetti. Eğer bir mucize olmassa aytaç kara 2021/2022 sezonunda galatasaray forması giyecektir. Galatasaray'ın devre arasında daha çok yerli oyuncu takviyesi yapmayı düşündüğü belirtildi. Sarı kırmızılı kulüp kasımpaşa'dan ayrılan kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytaç kara'ya kulübümüze hoş geldin diyor, galatasaray forması altında kendisine başarılı bir kariyer. Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray kulübü, yeni sezon öncesi ilk transferi alpaslan öztürk'ün ardından aytaç kara'yı da resmen kadrosuna kattı.

Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara Galatasaray'da! Alex Moreno ...
Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara Galatasaray'da! Alex Moreno ... from te-ilan365-net.cdn.vidyome.com
Ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. Sabah'ta yer alan habere göre; Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, dinamo bükreş'le oynadığı hazırlık maçında aytaç kara 2 gol birden attı. Galatasaray kulübü, yeni sezon öncesi ilk transferi alpaslan öztürk'ün ardından aytaç kara'yı da resmen kadrosuna kattı. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Transferde teknik direktör fatih terim'in talimatlarına göre hareket eden cimbom'da gündemin 1 numaralı ismi aytaç kara oldu.

Süper lig'de kasımpaşa forması giyen aytaç kara, sezon başından bu yana adı galatasaray ile anılan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan aytaç kara, sosyal medyada gündem.

Aytaç kara'ya kulübümüze hoş geldin diyor, galatasaray forması altında kendisine başarılı bir kariyer. Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki aytaç kara, bonservis sorununu çözerse sarı kırmızılı kulübe imza atabilir. Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi. Galatasaray kaliteli yerli oyuncuları da yakından takip ediyor. Sarı kırmızılı kulüp kasımpaşa'dan ayrılan kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Süper lig'de kasımpaşa forması giyen aytaç kara, sezon başından bu yana adı galatasaray ile anılan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan aytaç kara, sosyal medyada gündem. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. .yeni malatyaspor, bursaspor ve son olarak kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı! Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Eğer bir mucize olmassa aytaç kara 2021/2022 sezonunda galatasaray forması giyecektir. Sarı kırmızılıların bu noktada ilk hedefi ise kasımpaşa forması giyen aytaç kara… Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek.

Yeni sezonda orta sahaya yerli futbolcu takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Aytaç kara'nın galatasaray'da 35 numaralı formayı giymesi bekleniyor. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı. Sabah'ta yer alan habere göre;

Galatasaray, Aytaç Kara transferini takasla bitirmek istiyor
Galatasaray, Aytaç Kara transferini takasla bitirmek istiyor from img1.aksam.com.tr
Asistanaliz mobil uygulamasını indirmek için tıklayınız. Galatasaray, dinamo bükreş'le oynadığı hazırlık maçında aytaç kara 2 gol birden attı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı. Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Alpaslan öztürk, türkiye kariyerinde kasımpaşa, eskişehirspor, elazığspor ve göztepe takımlarında forma giydi. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Sarı kırmızılı ekipte yeni transfer aytaç kara, ilk maçında iki gol atma başarısı gösterdi.

2 gol, 2 asist kaydetti.

Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Galatasaray'ın devre arasında daha çok yerli oyuncu takviyesi yapmayı düşündüğü belirtildi. Yeni sezonda orta sahaya yerli futbolcu takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı. Aytaç'ı beşiktaş ve trabzonspor'un da istedi fakat oyuncu tercihini galatasaray'dan yana kullandı. Transferde teknik direktör fatih terim'in talimatlarına göre hareket eden cimbom'da gündemin 1 numaralı ismi aytaç kara oldu. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Galatasaray kaliteli yerli oyuncuları da yakından takip ediyor. Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Aytaç kara'ya kulübümüze hoş geldin diyor, galatasaray forması altında kendisine başarılı bir kariyer. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Aytaç'ı beşiktaş ve trabzonspor'un da istedi fakat oyuncu tercihini galatasaray'dan yana kullandı aytaç kara. Spor toto süper lig ekiplerinden kasımpaşa'da forma giyen aytaç kara galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarına yanıt.

Posting Komentar

0 Komentar